Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Elisabeth Tulkens, geboren te Stramproy op 9 september 1890, overleden te Weert (Z) op 11 oktober 1972, dochter van Andreas Tulkens en Joanna Maria Moors.


Zij is getrouwd te Stramproy op 23 april 1914 met
Josephus Hubertus Creemers, burgemeester, geboren te Tungelroy op 2 augustus 1888, overleden te Weert (Z) op 22 mei 1972, zoon van Peter Jacobus Creemers en Joanna Maria Helena Smeijers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Laurentius, ambtenaar ter secretarie, geboren te Stramproy rond 1922, overleden te Heythuysen op 14 mei 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina