Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Gielen, geboren te Hunsel op 18 december 1899, overleden te Weert (Z) op 6 december 1963, dochter van Peter Andreas Gielen en Anna Catharina Rutten.


Zij is getrouwd te Hunsel op 22 maart 1940 met
Mathijs Hubertus Steijvers, landbouwer, geboren te Hunsel op 4 juli 1899, overleden te Swartbroek op 28 september 1978, zoon van Joannes Hubertus Steijvers en Maria Elisabeth Brunenberg.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 2 mei 1930 met Maria Elisabeth van de Port, geboren te Hunsel op 13 mei 1900, overleden aldaar op 10 mei 1939, begraven te Ell, dochter van Peter Joseph van de Port en Anna Maria Fonteijn.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina