Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Antonius Seevens, landbouwer, koster en organist, geboren te Weert-Tungelroy op 19 september 1905, overleden te Brunssum op 9 september 1977, zoon van Henricus Seevens en Aldegonda Hubertina Hendrikx.


Hij is getrouwd te Grathem op 12 juni 1936 met
Everdina Johanna Wilhelmina Roelofsen, geboren te Zevenaar-Babberich op 22 augustus 1908, overleden te Brunssum op 13 januari 1986, dochter van Johannes Wilhelmus Roelofsen en Aleida Johanna Aldegonda Kempen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina