Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Hubertina Wulms, dienstmeid, geboren te Hunsel op 22 december 1871, overleden te Zeelst op 5 juli 1958, begraven te Geldrop, dochter van Wilhelmus Wulms en Anna Maria Elisabeth Collée.


Zij is getrouwd te Weert op 19 oktober 1898 met
Servaas de Graef, schoenmaker, geboren te Weert op 20 augustus 1875, overleden te Geldrop op 21 maart 1942, zoon van Joseph Hubert de Graef en Maria Louisa Jacobs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina