Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Mathijs Peters, geboren te Susteren op 30 maart 1848, zoon van Hubertus Franciscus Peters en Gertrudis Hochstenbach.


Hij is getrouwd te Echt op 6 januari 1871 met
Maria Elisabeth Hubertina Laumen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Josephina, landbouwster, geboren te Echt rond 1874, overleden te Hunsel op 30 december 1946.
    Zij was gehuwd met Hubertus Bovend'Eerdt, landbouwer, geboren op 25 oktober 1874, overleden op 17 november 1956, begraven te Haler.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina