Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Theuwen, kleermaker, geboren te Neeritter rond 1844, overleden te Stramproy op 14 november 1914.


Hij was gehuwd met
Elisabeth van de Berg, naaister.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Theodorus Hubertus, kleermaker, geboren te Hunsel op 23 juli 1875.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 26 april 1900 (1) met Maria Catharina Eerens, landbouwster, geboren te Stramproy op 1 februari 1877, overleden aldaar op 7 mei 1916, dochter van Jan Mathijs Eerens en Elisabeth Brouns.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 7 september 1917 (2) met Johanna Huberta Bax, dienstbode, geboren te Mook en Middelaar op 15 januari 1876, overleden te Weert op 18 januari 1952, dochter van Cornelis Bax en Catharina Lemmen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina