Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Nijs, dienstknecht, geboren te Hunsel op 22 december 1825, overleden te Elen (B) op 29 januari 1867, zoon van Mathieu Wilbrord Nijs en Anna Catharina Lemmens.


Hij is getrouwd te Elen (B) op 18 april 1857 (1) met
Anna Elisabeth Peeters, dienstmeid, geboren te Stockhem op 11 februari 1833, overleden aldaar op 24 maart 1859, dochter van Pieters Peeters en Cornelia Buskens.

Hij is getrouwd te Elen (B) op 13 augustus 1860 (2) met
Maria Anna Prikken, dienstmeid, geboren te Elen (B) op 12 mei 1827, dochter van Theodoor Prikken en Maria Ida de La Fontijn.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina