Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hendrikx, zandvormer, geboren te Swalmen rond 1902, zoon van Joannes Francis Hubert Hendrikx en Wilhelmina Hubertina Vincent.


Hij is getrouwd te Horn op 15 oktober 1926 met
Maria Agatha Kirkels, geboren te Horn op 20 november 1901, overleden te Roermond (Z) op 31 januari 1993, dochter van Peter Hubert Kirkels en Maria Elisabeth Knoops.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina