Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Louisa Hubertina Villevoije, geboren te Bergen op 20 april 1874, overleden te Heythuysen op 8 november 1941, dochter van Lambertus Johannes Villevoije en Agatha van Helden.


Zij is getrouwd te Roermond op 23 oktober 1900 met
Wilhelmus Franciscus Jacobus Peeters, geboren te Roermond op 28 februari 1876, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 17 november 1950, zoon van Willem Peeters en Maria Ida Hubertina Evertz.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Alphonsus Wilhelmus Jacobus, bureaubeambte, geboren te Heythuysen op 27 juli 1904, overleden op 30 januari 1970.
    Hij is getrouwd te Brunssum op 5 oktober 1934 met Hubertina Christina Simonete van Weers, geboren te Gennep op 27 juni 1899, overleden te Brunssum op 8 maart 1987, dochter van Pieter Hubertus Simonis van Weers en Maria Godefrida Wolfs.
    (Zij was weduwe van Hubertus Michaels van Zandvoort, overleden te Heerlen op 2 april 1932.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina