Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Magdalena Catharina Hubertina Adams, geboren te Hunsel op 4 augustus 1918, overleden te Ell op 11 maart 1971, begraven aldaar, dochter van Peter Jacobus Hubertus Adams en Anna Maria Wilhelmina Corbeij.


Zij was gehuwd met
Peter Coolen, geboren te Neeritter op 20 april 1916, overleden te Weert op 5 januari 1995, begraven te Ell, zoon van Hendrik Coolen en Petronella Hubertina Hurxkens.
(Hij was later gehuwd met Elisa Smeets.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina