Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Jacobus Hubertus van Dael, landbouwer, geboren te Stramproy op 19 april 1898, overleden te Grathem op 9 oktober 1988, begraven te Oler, zoon van Joannes van Dael en Anna Catharina Mennen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 25 maart 1932 met
Josephina Hubertina Coolen, geboren te Hunsel op 12 maart 1902, overleden op 17 februari 1986, begraven te Oler, dochter van Martinus Hubertus Coolen en Catharina Elisabeth Hoeken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 6 juni 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina