Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Neijens, landbouwster, geboren rond 1811.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Gertrudis, dienstmeid, geboren te Neeritter op 14 juli 1836, overleden te Nederweert op 1 december 1914.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 19 juli 1865 (1) met Pieter Jakob Verheijen, landbouwer, geboren te Neeroeteren (B) op 18 december 1829, overleden te Neeritter op 30 september 1872, zoon van Hendricus Verheijen en Maria Christina Poelmans.
    Zij is getrouwd te Weert op 1 maart 1878 (2) met Joseph Verdonschot, landbouwer, geboren te Nederweert op 23 februari 1819, overleden te Weert op 17 februari 1890, zoon van Godefroid Verdonschot en Elisabeth Roes.
    (Hij was weduwnaar van Cornelia van de Kraen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina