Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubert Maassen, chemicus, geboren te Merkstein op 22 september 1897, overleden te Eindhoven op 19 oktober 1953, zoon van Frans Joseph Maassen en Maria Hubertina Peeters.


Hij is getrouwd te Haelen op 2 juni 1924 met
Agatha Maria Josephina Antonia Schreurs, geboren te Haelen op 6 maart 1898, overleden te Deurne (Z) op 24 oktober 1979, dochter van Godfridus Theodorus Schreurs en Catharina Hubertina Kockelkoren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina