Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Petronella Knuijver, dochter van Willem Knuijver en Maria Zurig.


Zij is getrouwd te Itteren op 7 juni 1843 met
Antonie van Eden, rijksambtenaar en commies, geboren te 's-Gravenhage op 20 april 1812, overleden te Echt op 26 mei 1872, zoon van Antonie van Eden en Catharina Vinju.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Neeritter op 26 december 1847, overleden te Heerlen op 30 juli 1928.
    Zij is getrouwd te Echt op 30 oktober 1871 met Jan Willem Hoeppermans, kantoorschrijver, geboren te Heerlen op 21 december 1839, overleden aldaar op 4 november 1916, zoon van Hendrik Jozef Hoeppermans en Maria Catharina Jongen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina