Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Peeters, landbouwer, geboren te Weert op 30 maart 1845, overleden aldaar op 22 november 1918, zoon van Jacobus Peeters en Petronella Princen.


Hij is getrouwd te Weert op 26 april 1867 (1) met
Maria Helena Kunnen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 14 juni 1841, overleden te Weert op 16 maart 1880, dochter van Joannes Mathijs Kunnen en Maria Catharina Vossen.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Weert op 14 november 1889 (2) met
Anna Catharina Schonkeren, geboren te Stramproy op 29 oktober 1839, overleden te Weert op 9 maart 1921, dochter van Peter Johannes Schonkeren en Gertrudis Gijsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina