Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martine Keetelaers.


Zij was gehuwd met
Jacques Reijners.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martina, geboren te Heythuysen rond 1765, overleden te Nederweert op 6 april 1822.
  • 2 : Mathieu, landbouwer, geboren te Heythuysen op 18 april 1777, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 4 oktober 1838.
    Hij is getrouwd te Wessem op 10 april 1804 met Maria Gertrudis Gerarts, landbouwster, geboren te Neeritter op 5 september 1778, overleden te Heythuysen op 4 april 1836, dochter van Peter Geraets en Joanna Maria van Ratingen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina