Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Brunnen.


Zij was gehuwd met
Jean Creemers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Cornelia, dagloonster, geboren te Neeritter rond 1761, overleden aldaar op 7 september 1803.
  • 2 : Catharina Elisabeth, dienstmeid, geboren te Neeritter, gedoopt op 18 augustus 1775, overleden te Stramproy op 13 oktober 1831.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 26 juni 1809 met Guillaume Lenaers, landbouwer, geboren te Stramproy, gedoopt op 23 december 1778, overleden te Molenbeersel op 3 augustus 1850, zoon van Pierre Lenaers en Johanna Rietjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina