Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Elisabeth Dohmen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 25 september 1839, overleden te Susteren op 26 augustus 1866, dochter van Joannes Arnoldus Antoon Dohmen en Beatrix Coenemans.


Zij is getrouwd te Susteren op 7 oktober 1864 met
Jan Laurens Hubert Schulpen, landbouwer, geboren te Susteren op 27 maart 1840, overleden aldaar op 5 november 1917, zoon van Jan Hendrik Schulpen en Maria Josepha Nelissen.
(Hij is later getrouwd te Susteren op 25 juni 1869 met Maria Barbara Cohnemans, huishoudster, geboren te Susteren op 16 juni 1836, overleden aldaar op 30 mei 1870. Hij is later getrouwd te Susteren op 7 januari 1871 met Maria Helena Hubertina Janssen, geboren te Susteren op 26 december 1850.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina