Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Theijbers, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1763, overleden te Neeritter-Beersel op 9 juli 1834, dochter van Wilhelmus Teijbers en Joanna Zegers.


Zij was gehuwd met
Pierre Christus, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1763, overleden aldaar op 8 oktober 1830, zoon van Thilman Krysthis en Jeanne Stals.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, geboren te Neeritter rond 1797, overleden te Molenbeersel op 2 januari 1868.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 11 januari 1815 met Theodoor Arits, landbouwer, geboren te Stramproy, gedoopt op 28 juli 1786, overleden te Molenbeersel op 2 april 1867, zoon van Reijnier Arts en Johanna Stijns.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina