Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Vossen, geboren te Thorn op 6 maart 1883, wonende te Grathem, overleden aldaar op 12 mei 1948, begraven aldaar, dochter van Hendrina Hubertina Vossen.


Zij is getrouwd te Thorn op 10 januari 1910 met
Theodorus Hubertus van de Winkel, dienstknecht, geboren te Neeritter op 30 december 1876, overleden op 22 maart 1956, begraven te Grathem, zoon van Jan Mathijs van de Winkel en Maria Catharina Cremers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon Hubert, geboren te Baexem op 25 mei 1915, overleden op 14 mei 1983, begraven te Buggenum.
    Hij was gehuwd met Maria Slabbers, geboren rond 1921, overleden op 25 juli 2010, gecremeerd te Baexem op 30 juli 2010.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina