Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Cornelia Wilhelmina Birx, geboren te Ameren Sint Antonius (D) op 7 januari 1853, overleden te Roermond op 28 juni 1913, dochter van Peter Mathias Birx en Catharina Gertrudis Veger.


Zij was gehuwd (1) met
Jan Frans Hubert Walschot.

Zij is getrouwd te Roermond op 29 mei 1883 (2) met
Henricus Swagten, schrijnwerker, geboren te Neeritter op 27 september 1826, overleden te Roermond op 20 juni 1907, zoon van Mathijs Swagten en Theresia van de Port.
(Hij is eerder getrouwd te Roermond op 4 oktober 1853 met Theresia Hubertina Smits, mutsenmaakster, geboren te Neeritter op 2 december 1829, overleden te Roermond op 15 juli 1867, dochter van Joannes Petrus Smeets en Joanna Catharina ten Dijck.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina Gertrudis, geboren te Roermond rond 1886, overleden te Heythuysen op 13 juli 1967.
    Zij was gehuwd met Walterus Rompa.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina