Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Jacobus Arits, kuiper, geboren te Neeritter op 27 april 1824, overleden te Tongerlo (B) op 15 maart 1883, zoon van Theodoor Arits en Johanna Maria Christus.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 16 september 1863 met
Anna Mechtildis Spreuwers, geboren te Bree op 22 augustus 1838, overleden te Tongerlo (B) op 3 september 1892, dochter van Jacob Spreuwers en Catharina Elisabeth Coninx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina