Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella in den Cleef, landbouwster, geboren te Thorn op 20 januari 1787, overleden aldaar op 14 oktober 1859, dochter van Joannes in den Cleef en Anne Marie Deckers.


Zij is getrouwd te Thorn op 10 april 1812 met
Hermanus Donders, landbouwersgast en landbouwer, geboren te Ittervoort op 30 december 1786, overleden te Thorn op 8 januari 1847, zoon van Mathieu Donders en Marie Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Cornelis, grondeigenaar, geboren te Thorn rond 1826, overleden te Ittervoort op 8 augustus 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina