Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Christus, landbouwster, geboren rond 1758, overleden te Neeritter op 18 december 1817, dochter van Severinus Christis en Barbara van Esser.


Zij was gehuwd met
Hendrik Teijbers, landbouwer, geboren rond 1756, overleden te Neeritter op 27 november 1817, zoon van Joannes Teijbers en Joanna Hurxkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, geboren te Neeritter in augustus 1801.
    Hij is getrouwd te Kessenich op 26 april 1829 met Petronella Scheijmans, geboren te Ell op 6 september 1798, overleden te Kinrooi op 1 februari 1877, dochter van Joannes Scheijmans en Anne Marie Jorissen.
  • 2 : Sevrien, landbouwer, geboren te Neeritter op 28 oktober 1803.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 7 februari 1834 met Anna Maria Catharina Vaessen, landbouwster, geboren te Weert op 25 oktober 1809, dochter van Pierre Jacques Vaessen en Marie Barbe Cecile Frenken.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina