Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronelle Frenssen.


Zij was gehuwd met
Mathias Verkissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambert, akkerman, geboren te Neeritter op 2 november 1749, overleden aldaar op 10 november 1817.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 9 januari 1780 voor de kerk met Anna Heser, geboren te Neeritter op 13 maart 1757, overleden aldaar op 14 september 1830, dochter van Joannes Heser en Catharina Gijsen.
  • 2 : Jean, draaier, geboren te Neeritter op 6 februari 1758.
    Hij was gehuwd (1) met Gertrude Laumen, overleden te Thorn op 11 oktober 1807.
    Hij is getrouwd te Thorn op 9 oktober 1811 (2) met Ide Ubaghs, keukenmeid, geboren te Valkenburg op 30 augustus 1766, dochter van Francois Theodore Ubaghs en Marie Catherine Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina