Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hermans, timmerman, geboren te Neeritter op 24 mei 1798, overleden te Weert op 10 februari 1886, zoon van Maria Hermans.


Hij is getrouwd te Weert op 15 april 1822 (1) met
Maria Catharina Bouwels, dienstmeid, geboren te Weert op 15 januari 1793, overleden aldaar op 3 december 1859, dochter van Pieter Bouwels en Joanna Linners.

Hij is getrouwd te Weert op 22 september 1860 (2) met
Petronella Clauwers, landbouwster, geboren te Weert op 6 december 1810, dochter van Jan Mathijs Clauwers en Joanna Vonken.
(Zij is eerder getrouwd te Weert op 28 april 1843 met Pieter Joannes Boonen, landbouwer, geboren te Weert op 9 juli 1820, overleden aldaar op 2 mei 1854, zoon van Joannes Boonen en Wilhelmina Verdonk.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina