Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodore Donders, landbouwer, geboren te Ittervoort rond 1756, overleden te Neeritter op 28 november 1826, zoon van Henricus Donders.


Hij was gehuwd met
Anna Catherine Rega.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Gertrudis, landbouwster, geboren te Thorn op 28 november 1784, overleden te Neeritter op 31 december 1849.
    Zij is getrouwd te Thorn op 17 oktober 1808 met Jacobus Cuijpers, landbouwer, geboren te Neeritter op 23 maart 1790, overleden aldaar op 14 januari 1856, zoon van Guillaume Cuijpers en Marie Veugen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina