Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerard Geuskens, geboren te Thorn rond 1777, overleden te Haelen op 11 januari 1849, zoon van Joannes Geuskens en Maria Catharina Wijsen.


Hij was gehuwd met
Maria Elisabeth Deben, overleden te Thorn op 1 april 1868.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Mechtildis, dienstmeid, geboren te Thorn op 7 juli 1838.
    Zij is getrouwd te Maaseik op 29 september 1868 met Peter Joseph Geraerds, dagloner, geboren te Neeritter op 19 maart 1821, overleden te Maaseik op 21 september 1871, zoon van Henrij Geraerds en Gertrude Marie Koulen.
    (Hij is eerder getrouwd te Maaseik op 8 januari 1856 met Anna Gertrudis Berben, geboren te Susteren op 24 februari 1802, overleden te Maaseik op 5 oktober 1862, dochter van Edmundus Berben en Emelia Schoolmeesters.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina