Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henri Bugters, dienstknecht, geboren te Neeritter op 3 februari 1808, overleden te Nederweert op 22 november 1886, zoon van Godefridus Buchters en Catharina Seerden.


Hij is getrouwd te Weert op 10 oktober 1840 met
Anna Maria van Goor, landbouwster, geboren te Weert in mei 1799, overleden te Nederweert op 13 september 1883, dochter van Mathijs van Goor en Joanna Maria Coolen.
(Zij is eerder getrouwd te Weert op 18 april 1822 met Leonardus Hulskens, landbouwer, geboren te Baexem op 23 juni 1778, overleden te Weert op 5 juni 1839, zoon van Wilhelmus Hulskens en Elisabeth Meulen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, landbouwster, geboren te Weert rond 1842, overleden te Nederweert op 11 juni 1915.
    Zij was gehuwd met Franciscus Koppen, landbouwer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina