Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina Scheijvens, landbouwster, geboren te Thorn rond 1852, overleden te Heythuysen op 5 december 1944, dochter van Simon Scheijvens en Josepha van Krugten.


Zij was gehuwd met
Theodoor Leonad Hubert Indenkleef.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Wilhelmina Josephina, dienstmeid, geboren te Thorn op 10 juni 1890, overleden op 9 juni 1971.
    Zij is getrouwd te Thorn op 31 maart 1913 met Leonardus Hubertus Coelen, arbeider, geboren te Neeritter op 10 mei 1881, overleden te Thorn op 11 augustus 1963, zoon van Franciscus Coelen en Petronella Heeser.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina