Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Helena Barbara Forselen, landbouwster, geboren te Thorn op 4 december 1836, overleden te Neeritter op 13 juni 1916, dochter van Antoon Forselen en Helena van de Port.


Zij is getrouwd te Thorn op 7 mei 1867 met
Peter Mathijs Coolen, bouwknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 14 november 1832, overleden aldaar op 10 mei 1909, zoon van Conrardus Colen en Mechtildis Siegers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Hubertina, dienstmeid, geboren te Neeritter op 2 december 1872, overleden aldaar op 24 juni 1898.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina