Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes op 't Broek, dienstknecht, geboren te Grathem op 26 januari 1801, zoon van Hubertus op 't Broek en Catharina Vossen.


Hij is getrouwd te Thorn op 5 juni 1832 met
Anna Maria Vangenenden, geboren te Thorn op 9 februari 1805, dochter van Joannes Opgenendt en Cornelia Bergs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus, schoenmaker, geboren te Thorn op 24 juli 1850.
    Hij was gehuwd (1) met Elisabeth Hubertina Wevers.
    Hij is getrouwd te Roermond op 22 april 1884 (2) met Johanna Laenen, dienstmeid, geboren te Baexem op 26 februari 1851, dochter van Jan Laenen en Joanna Maria Cruijts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina