Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Mathijs Goldschmitz, dagloner en gemeenteveldwachter, geboren te Herkenbosch op 8 januari 1865, zoon van Willem Goldschmitz en Maria Elisabeth Heemels.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 6 juli 1887 (1) met
Petronella Franssen, huishoudster, geboren te Baexem op 1 september 1858, overleden te Melick en Herkenbosch op 3 februari 1913, dochter van Hubertus Franssen en Margariet Wagemans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertruida, geboren te Melick-Herkenbosch rond 1893, overleden te Heythuysen op 19 mei 1914.

Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 23 april 1914 (2) met
Maria Christina Kleukers, geboren te Herkenbosch op 1 augustus 1871, dochter van Jan Cornelis Kleukers en Anna Maria Schmitz.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina