Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Anna Jacquelina Peeters, geboren te Grathem op 18 februari 1919, overleden te Heel op 25 maart 1995, begraven te Grathem, dochter van Jacobus Hubertus Peeters en Louisa Elisabeth Hubertina Verlinden.


Zij was gehuwd met
Marie Joseph Ernest Guillaume Verbruggen, geboren te Grathem op 25 maart 1913, overleden op 13 januari 2009, begraven te Grathem, zoon van Godfried Servaas Christiaan Joseph Verbruggen en Maria Johanna Felicité Jongen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Grathem op 26 mei 1952.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina