Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrude Hendrickx.


Zij was gehuwd met
Jean Niessen, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre, landbouwer, geboren te Baexem op 20 januari 1786.
    Hij is getrouwd te Weert op 31 augustus 1814 met Guillielmine Willems, landbouwster, geboren te Weert op 13 november 1784, dochter van Abel Willems en Marie Weekers.
  • 2 : Maria Catharina, dienstmeid, geboren te Baexem rond 1799.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 1 maart 1851 met Gerard Kleukers, landbouwer, geboren te Melick en Herkenbosch op 1 februari 1802, zoon van Engelbert Kleukers en Elisabeth op de Camp.
    (Hij was weduwnaar van Amilia Stams.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina