Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathieu Theunissen.


Hij was gehuwd met
Maria Poulissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, landbouwster, geboren te Ophoven op 3 januari 1778, overleden te Grathem op 5 april 1859.
    Zij is getrouwd te Wessem op 1 maart 1802 (1) met Pieter Coolen, landbouwer, geboren te Baexem op 7 september 1768, overleden te Wessem op 5 december 1818, zoon van Jean Koolen en Elisabeth Venmans.
    Zij is getrouwd te Wessem op 24 mei 1820 (2) met Joannes Pouls, dagloner, geboren te Ittervoort rond 1754, overleden te Grathem op 17 juni 1824, zoon van Pieter Pouls en Catharina Pleunis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina