Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Heldens.


Zij was gehuwd met
Antoon Steegh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, geboren te Velden rond 1857, overleden te Horn op 26 januari 1861.
  • 2 : Maria Hubertina, dienstmeid, geboren te Horn op 25 januari 1860, overleden te Horst op 22 februari 1943.
    Zij is getrouwd te Sevenum op 3 mei 1889 met Jakob Philipsen, dienstknecht, geboren te Sevenum op 7 februari 1856, overleden aldaar op 27 juni 1934, zoon van Joannes Philipsen en Petronella Helzen.
  • 3 : Maria Catharina, geboren te Horn op 26 april 1863.
    Zij is getrouwd te Venray op 4 mei 1894 (1) met Hendrikus Cremers, geboren te Venray op 14 augustus 1850, zoon van Arnoldus Cremers en Joanna Bruns.
    (Hij was weduwnaar van Petronella Welten.)
    Zij is getrouwd te Meerlo op 26 september 1914 (2) met Johannes Jacobs, landbouwer, geboren te Meerlo rond 1851, zoon van Willem Jacobs en Hendrina Hermans.
    (Hij was weduwnaar van Barthelina Nillesen.)



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina