Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Helgers, landbouwer, geboren te Roermond op 21 september 1872, overleden aldaar op 6 mei 1953, zoon van Frans Hubertus Helgers en Maria Elisabeth Puts.


Hij is getrouwd te Maasniel op 17 mei 1902 met
Cornelia Loenders, geboren te Horn op 31 maart 1879, overleden te Maasniel op 19 september 1934, dochter van Antonius Loenders en Helena Hubertina Loven.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina