Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Keuven, geboren te Buggenum op 13 augustus 1732, overleden te Horn op 7 april 1807, zoon van Jean Keuven en Sophie van Herten.


Hij is getrouwd te Horn op 2 juli 1761 voor de kerk met
Cornelia Joosten, geboren te Horn op 31 mei 1736, overleden aldaar op 1 april 1813, dochter van Reijnerus Joosten en Eva Wijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathis, geboren te Horn op 22 januari 1752, overleden te Roermond op 14 maart 1816.
    Hij is getrouwd te Horn op 9 september 1788 voor de kerk met Catharina Peters, geboren te Horn op 19 november 1758, overleden te Roermond op 2 juni 1810, dochter van Mathieu Peeters en Anna Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina