Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jaqueline Smeets.


Zij was gehuwd met
Pieter Terken, bakker.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, geboren te Geldrop op 12 september 1798, wonende te Weert, overleden te Heythuysen op 19 april 1875.
    Zij is getrouwd te Weert op 10 november 1828 met Antonius Gerits, kleermaker, geboren te Weert op 4 juli 1799, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 december 1857, zoon van Willem Gerits en Joanna Maria Thijssen.
  • 2 : Jan, hoedenmaker, geboren te Weert op 27 januari 1803, overleden aldaar op 9 januari 1890.
    Hij is getrouwd te Weert op 16 oktober 1834 met Marie Anne Kaelen, dienstmeid, geboren te Horn op 6 januari 1811, overleden te Weert op 1 april 1853, dochter van Gerlac Kaelen en Petronella Driessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina