Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Timmermans.


Zij was gehuwd met
Jan van Herten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Cristine, landbouwster, geboren te Horn op 21 februari 1804, overleden te Baarlo op 18 mei 1883.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 18 mei 1842 (1) met Hendrik Cornelis Gommans, landbouwer, geboren te Baarlo op 7 augustus 1802, overleden te Maasbree op 22 november 1850, zoon van Michael Gommans en Petronella Bouten.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 1 mei 1852 (2) met Jan Frans Gommans, brander, geboren te Baarlo op 10 januari 1808, overleden aldaar op 7 september 1868, zoon van Michiel Gommans en Petronella Lenders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina