Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Huettgens.


Zij was gehuwd met
Peter Andreas Beurskens, aannemer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martha Josephina Joanna, geboren te Horn op 19 september 1891.
    Zij is getrouwd te Roermond op 30 januari 1913 met Petrus Franciscus van den Bongaert, schoenmaker, geboren te Roermond rond 1881, zoon van Servaas Henricus Hubertus van den Bongaert en Petronella van Maris.
  • 2 : Maria Elisabeth Hubertina, geboren te Horn op 18 juli 1893.
    Zij is getrouwd te Roermond op 15 mei 1917 met Johannes Josephus Jansen, goud- en zilversmid, geboren te Roosendaal op 7 augustus 1888, zoon van Adrianus Jansen en Catharina Backx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina