Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Elisabeth Wackers, fabrikante, geboren te Horn op 16 februari 1835, dochter van Henricus Wackers en Anna Elisabeth Buijssen.


Zij is getrouwd te Roermond op 4 februari 1858 (1) met
Gerardus Wilhelmus Hubertus Baijer, fabrikant, geboren te Roermond op 23 december 1835, zoon van Georgus Wilhelmus Baijer en Josepha Elisabeth van Cranenbroek.

Zij is getrouwd te Roermond op 22 mei 1866 (2) met
Leopoldus Franciscus Hubertus van Waegeningh, zaakwaarnemer en sigarenfabrikant, geboren te Roermond op 3 oktober 1828, zoon van Joannes Georgius van Waegeningh en Anna Maria Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Charles Hubert, sigarenfabrikant, geboren te Roermond op 28 oktober 1868.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 13 augustus 1895 met Antonetta Hendriks, geboren te Heythuysen op 26 juni 1867, dochter van Jan Hendrix en Antonia Geraets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina