Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacques Timmermans.


Hij was gehuwd met
Margerite Pluijmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean Arnould, huisknecht, geboren te Horn rond 1781, overleden aldaar op 26 november 1861.
    Hij is getrouwd te Roermond op 5 april 1812 met Anne Catherine Flecken, geboren te Geilenkirchen (D) rond 1766, overleden te Horn op 11 september 1844, dochter van Jan Vlekken en Mechtildis Tijssen.
    (Zij was weduwe van Henri Helwegen, geboren te Roermond rond 1764, overleden aldaar op 17 mei 1809.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina