Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Hubertina Millen, dienstbode, geboren te Venray op 3 april 1867, dochter van Antoon Millen en Joanna Claessens.


Zij is getrouwd te Roermond op 30 april 1895 met
Theodorus Hubertus op 't Roodt, smid, geboren te Horn op 18 december 1852, zoon van Nicolas op 't Roodt en Anna Elisabeth Janssen.
(Hij is eerder getrouwd te Roermond op 26 oktober 1886 met Catharina Hubertina Nicolas, geboren te Roermond op 24 september 1848, dochter van Willem Nicolas en Elisabeth Geradts.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina