Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Keuven, geboren te Horn op 18 mei 1898, wonende te Roermond, dochter van Michiel Hubert Keuven en Sibilla Hubertina Giesberts.


Zij is getrouwd te Horn op 26 maart 1937 met
Jacobus Hubertus Huijskens, landbouwer en arbeider, geboren te Ittervoort op 6 december 1889, wonende te Horn, overleden aldaar op 22 januari 1946, begraven aldaar, zoon van Balthassen Hubertus Huijskens en Maria Catharina Leenders.
(Hij is eerder getrouwd te Ittervoort op 6 april 1918 met Anna Catharina Hendrikx, geboren te Echt op 19 januari 1895, overleden te Roermond op 16 november 1935, dochter van Joannes Mathijs Hendrikx en Cecilia Voss.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina