Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Ida Margaretha Marx, naaister, geboren te Horn op 26 november 1889, overleden te Echt op 29 januari 1961, dochter van Wilhelmus Hubertus Marx en Helena Huberdina Zeelen.


Zij is getrouwd te Echt op 6 oktober 1916 (1) met
Hubert Wimmer, kleermaker, geboren te Vaals op 1 mei 1882, overleden te Echt op 22 oktober 1918, zoon van Anna Maria Wimmer.

Zij is getrouwd te Echt op 30 juni 1920 (2) met
Godefridus Tulkens, mijnwerker, geboren te Maasbracht op 4 januari 1899, overleden te Echt op 21 maart 1986, zoon van Michiel Tulkens en Anna Maria Hilkens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina