Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marcel Charles Octave Marie Robert Magnee, geboren te Horn op 31 juli 1910, zoon van Robert Théodore Octave Albert Joseph Léon Magnée en Pauline Natalie Caroline Hubertine van Aefferden.


Hij is getrouwd te Horn op 28 maart 1940 met
Paulina Wilhelmina Carolina van Voorst tot Voorst, baronesse, geboren te Groningen rond 1914, dochter van Eduard Louis Alexander van Voorst tot Voorst en Maria Clementine Jacoba van Hövel van Westervlier.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina