Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Robert Théodore Octave Albert Joseph Léon Magnée, geboren te Horn op 28 augustus 1883, overleden aldaar op 28 juni 1935, zoon van Leo Hyacinthus Armandus Magnee en Maria Anna Petronella Petit.


Hij is getrouwd te Roermond op 27 juni 1907 met
Pauline Natalie Caroline Hubertine van Aefferden, burggravin, geboren te Roermond op 18 juni 1888, dochter van Carolus Albertus Marie Ernestus van Aefferden en Marie Josephine Guilliemine Leurs.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina