Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Arnold Julius Felix Keuller, architect, geboren te Horn op 9 mei 1850, overleden te Venlo op 31 mei 1903, zoon van Lambert Josef Eduard Keuller en Frederica Aldegonda Cecilia Graethuijsen.


Hij is getrouwd te Venlo op 7 mei 1900 met
Louisa Maria Melonia Hubertina Corten, geboren te Beek op 17 september 1861, overleden te Venlo op 1 september 1938, dochter van Frans Lotharis Ferdinand Corten en Melonia Isabella Christina Huberdina de Lom.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina