Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Anna Petronella Petit, rentenierster, geboren te Roermond op 27 juli 1841, overleden te Horn op 21 maart 1906, dochter van Christoffel Antonius Casimius Petit en Elisabeth Hubertina Antoinetta de Locquenghien.


Zij is getrouwd te Roermond op 10 mei 1881 met
Leo Hyacinthus Armandus Magnee, lid GS en grondeigenaar, geboren te Horn op 11 maart 1840, overleden aldaar op 14 april 1902, zoon van Robertus Marcellus Arnoldus Magnee en Catharina Elisabetha Josephina Robta de Bellefroid.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Horn op 8 juli 1882.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina