Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Clara Maria Hubertina Suntjens, geboren te Roermond rond 1877, dochter van Hendrikus Hubertus Suntjens en Wilhelmina van Ass.


Zij is getrouwd te Roermond op 4 oktober 1900 met
Peter Hubert Hendriks, landbouwer, geboren te Horn op 24 november 1873, wonende aldaar en te Nunhem, zoon van Peeter Michiel Hendriks en Wilhelmina Geraets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Hubertina, geboren te Horn op 19 januari 1902, overleden te Grand-Rechain (B) op 28 januari 1987.
    Zij is getrouwd te Petit-Rechain (B) op 6 oktober 1923 met Jean Joseph Pierre Wertz, geboren te Grand-Rechain (B) op 8 februari 1892, overleden aldaar op 12 november 1939, zoon van Pierre Pierre Joseph Wertz en Marie Jeanne Bartholomi.
  • 4 : Anna Hubertina, geboren te Horn op 11 oktober 1907, overleden te Nijmegen op 15 november 1996.
    Zij was gehuwd met Joseph Hermanus Antonius van Ass, geboren te Heel op 29 juli 1902, overleden te Nijmegen op 21 augustus 1996, zoon van Herman van Ass en Petronella Hubertina Rutten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina